Keratinbehandling

Nu kan vi äntligen hjälpa dig, som har frissigt, skadat eller svårarbetat hår – vi har nämligen tagit in en keratinbehandling på salongen Kerasilk Keratin Treatment. Du behöver inte längre oroa dig för att håret blir stort när det duggregnar eller när du blir varm då du slår klackarna i taket.

Nedan kan du läsa mer om vad Kerasilk Keratin Treatment är för något och vem det passar.

Har du fler frågor än vad vi ger svar på eller funderingar kring behandlingen är du välkommen att höra av dig till oss!

Kerasilk Keratin Treatment är en keratinbehandling som verkar på djupet – den förbättrar hälsan på färgat/slingat hår, konditionerar och sluter fjällskikten i håret samt minskar friss och ger mer glans till hårstrået.

Kerasilk Keratin Treatment slätar ut håret med hjälp av ett egenutvecklat polymersystem som binder aminosyror på ytan av håret. Denna behandling är 100% salongsäker.

Det som gör Kerasilk Keratin Treatment behandling effektiv är vår användning av Super Nutrilent Complex i kombination med en patentskyddad polymersystem. Denna kombination är vad som rundar follikeln, slätar ut fjällskiktet och reparerar redan existerande skador på håret.

Behandlingen passar dig med frissigt, skadat eller svårarbetat hår. Passar både dig som redan har rakt hår eller du som har lockigt/vågigt hår.

Passar även dig som känner att du vill tillföra mer glans eller helt enkelt vill få en uppfräschning av håret – du får mer rakt, glansigt och mjukt hår.

Keratinbehandling är till för alla som vill ge sitt hår en chans till återhämtning.

Håret blir rakt och glansigt dessutom ser friskt ut utan att du behöver ta till några hårverktyg eller stylingprodukter.

Dock kommer det fortfarande vara möjligt att locka eller ha håret vågigt (beroende på hårtyp). Du kommer även känna hur smidigt det är att föna håret desto rakare – på en bråkdel av den tid som det tar innan keratinbehandlingen.

Kerasilk Keratin Treatment får håret att bli som silke och håller i sig mellan 3-5 månader.

Det tar mellan 2-4 timmar beroende på hårlängd och hur mycket hår kunden har.